WANNEER HET MAATWERK MOET ZIJN

Wij kunnen ons goed indenken, dat u met een uitdaging rondloopt waar ogenschijnlijk geen oplossing voor is. Dalmec zou Dalmec niet zijn, als wij deze uitdaging niet samen met u zouden aangaan. Op basis van onze jarenlange ervaring en enorme passie voor balancers, vinden we vrijwel altijd een werkende oplossing. In de markt noemen ze dat maatwerk, maar voor ons is het eigenlijk gewoon onze dagelijkse standaard. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak.

ZIEKENHUISBEDDEN

Balancer type Partner op kolom, uitgerust met een dubbele pneumatisch werkende klem voor het opnemen van ziekenhuisbedden. Het kantelen van het bed gebeurt pneumatisch d.m.v. een geïntegreerde kantelcilinder. Dankzij de verschillende referentie-nokken is de klem eenvoudig en snel te positioneren op het bed.

VATEN | SPECIALS

De Dalmec Maxi-Partner balancer is uitgevoerd met een lastopnemer waarmee twee samengestelde vaten aan de omtrek klemmend opgenomen worden. Met deze lastopnemer is het vervolgens mogelijk om de vaten 180 graden te draaien. De maximale capaciteit van deze balancer is 900 kg.

Met de Dalmec-balancer is het mogelijk zware producten eenvoudig op te nemen en te verplaatsen. De Dalmec-balancersystemen worden toegepast in vrijwel iedere tak van industrie. Niet alleen voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, maar ook voor het optimaliseren en effici├źnter maken van het productieproces.

GROOTFORMAAT DOZEN

Balancer type Partner op kolom, uitgerust met een pneumatische klembek voor het opnemen en palletiseren van meubilair, verpakt in kartonnen dozen van verschillende afmetingen en gewichten. Met deze klem kan de operator de doos ook rechtop wegzetten. Het draaien van de doos gebeurt d.m.v. pneumatisch aandrijving.

 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SPECIFIEKE TOEPASSING?